Rotační vakuová odparka RVO 400
search
  • Rotační vakuová odparka RVO 400

Rotační vakuová odparka RVO 400

RVO 400

Cena na dotaz

0 Kč Vč. DPH

0 Kč bez DPH

Rotační vakuová odparka RVO 400 je vysoce kvalitní, bezpečné a jednoduše ovladatelné zařízení robustní konstrukce. RVO 400 reprezentuje novou generaci inteligentních odparek, jež šetří váš čas a poskytuje nejbezpečnější možné odpařování. Svými parametry a provedením tato odparka odpovídá současným potřebám náročných uživatelů.

RVO 400 je osazena elektrickým zdvihem lázně, přesnou regulací otáčení a umožňují užití až 4000 ml odpařovací baňky. RVO 400 umožňuje nastavení tepelných a tlakových gradientů, řízení vakua, možnost užití bezdrátového dálkového ovládání a intuitivního odpařovacího PC softwaru.

Rotaci je možné nastavit v rozsahu 0, 10 - 280 ot/min. Lázeň odparky lze temperovat v intervalu teplota okolí až 100°C (resp. až 180°C) pro vodu (resp. olej) s přesností regulace ±1°C (při 100°C). Zdvih lázně je realizován elektrickým výtahem, čímž je dosaženo bezpečnějšího a komfortnějšího provozu. Zdvih výtahu pak lze limitovat snadno nastavitelným dorazem. Baňky lze zvolit v rozsazích 20 - 4000 ml pro odpařovací a 250 - 2000 ml pro jímací baňky. V základním setu jsou zahrnuty odpařovací baňky o objemu 1000 a 2000 ml a jímací baňka o objemu 1000 ml. Veškeré skleněné díly lze nabídnout i v provedení s bezpečnostním plastovým potahem. Celou skleněnou sestavu je možné naklopit pomocí páky v rozsahu ±20°. Přístroj je již v základní verzi vybaven gradientem teploty lázně a tlaku a umožňuje přímou regulaci vakuové pumpy. Na přání lze přesnost a reprodukovatelnost odpařování zvýšit pomocí senzoru teploty par, dále pak ovládat proces odpařování bezdrátově pomocí dálkového ovládání a dovybavit bezpečnostním krytem pro zvýšení komfortu a bezpečnosti obsluhy.

Stáhnout